Det populære paret flyttet til Sandefjord, som er Åslys hjemby, i mai 2016. De har i flere måneder hatt et kamerateam på slep som har filmet store og små begivenheter i deres liv.

Bakken og Åsly er to av 11 kjente «influensere» som er med i TV-serien som vises på TV 2s nisjekanal Livsstil i morgen klokka 21.30.

– Jeg har hatt kameraene tett på meg i mange situasjoner, og virkelig beveget meg utenfor komfortsonen min, sier Bakken.

LES OGSÅ: Blir med i TV 2-suksess

Sammen med Fotballfrue

Bakken delte nyheten med sine lesere i april, og skriver at hun ble helt målløs da hun fikk beskjeden fra TV 2 i januar.

– Jeg har jo alltid sett på Bloggerne, og tenkt at jeg en dag skal være med. Nå var det endelig min tur! skriver hun i blogginnlegget.

Hun forteller at teamet bak realityprogrammet fikk øynene opp for henne etter å ha filmet henne sammen med en av de andre bloggerne til en annen sesong.

Mandag er det premiere på den nye sesongen, og seerne inviteres inn i livene til bloggere som har vært med i TV-programmet før, og noen nye personer. Sandefjordsparet er blant de nye «influenserne» som er med, og det er også Caroline Berg Eriksen, bedre kjent som Fotballfrue.

LES OGSÅ: Har Norges tredje mest populære YouTube-kanal: To millioner fans følger PelleK (+)

Filmet frieri

Åsly og Bakken er fra før av godt vant med å dele hverdagen sin på sosiale medier. Nå får imidlertid følgerne deres sjans til å se enda mer av hva de holder på med.

– Bloggerne-teamet var med til New York. Så det var de som filmet hele forlovelsen, skriver Bakken i blogginnlegget som ble publisert i april.

Ifølge bloggeren hadde Åsly planlagt frieriet som skjedde midt på Times Square sammen med en i produksjonen, uten at hun visste noe. Frieriet i New York er bare noe av det seerne kan vente seg på skjermen.

Bloggeren som er bosatt i Sandefjord røper også at man får bli med på både bursdagsfeiring og bryllupsplanlegging.

– Seerne kommer til å få et mye mer nært og annerledes innsyn i livene våre. De blir virkelig kjent med oss på en ny måte, sier Bakken til Sandefjords Blad.