Gå til sidens hovedinnhold

Disse to er med i kjent realityprogram som begynner mandag

Artikkelen er over 3 år gammel

Kjendisblogger Stina Bakken og youtuberen Per Fredrik «PelleK» Åsly er med i den niende sesongen av TV 2-serien Bloggerne.

Det populære paret flyttet til Sandefjord, som er Åslys hjemby, i mai 2016. De har i flere måneder hatt et kamerateam på slep som har filmet store og små begivenheter i deres liv.

Bakken og Åsly er to av 11 kjente «influensere» som er med i TV-serien som vises på TV 2s nisjekanal Livsstil i morgen klokka 21.30.

– Jeg har hatt kameraene tett på meg i mange situasjoner, og virkelig beveget meg utenfor komfortsonen min, sier Bakken.

LES OGSÅ: Blir med i TV 2-suksess

Sammen med Fotballfrue

Bakken delte nyheten med sine lesere i april, og skriver at hun ble helt målløs da hun fikk beskjeden fra TV 2 i januar.

– Jeg har jo alltid sett på Bloggerne, og tenkt at jeg en dag skal være med. Nå var det endelig min tur! skriver hun i blogginnlegget.

Hun forteller at teamet bak realityprogrammet fikk øynene opp for henne etter å ha filmet henne sammen med en av de andre bloggerne til en annen sesong.

Mandag er det premiere på den nye sesongen, og seerne inviteres inn i livene til bloggere som har vært med i TV-programmet før, og noen nye personer. Sandefjordsparet er blant de nye «influenserne» som er med, og det er også Caroline Berg Eriksen, bedre kjent som Fotballfrue.

LES OGSÅ: Har Norges tredje mest populære YouTube-kanal: To millioner fans følger PelleK (+)

Filmet frieri

Åsly og Bakken er fra før av godt vant med å dele hverdagen sin på sosiale medier. Nå får imidlertid følgerne deres sjans til å se enda mer av hva de holder på med.

– Bloggerne-teamet var med til New York. Så det var de som filmet hele forlovelsen, skriver Bakken i blogginnlegget som ble publisert i april.

Ifølge bloggeren hadde Åsly planlagt frieriet som skjedde midt på Times Square sammen med en i produksjonen, uten at hun visste noe. Frieriet i New York er bare noe av det seerne kan vente seg på skjermen.

Bloggeren som er bosatt i Sandefjord røper også at man får bli med på både bursdagsfeiring og bryllupsplanlegging.

– Seerne kommer til å få et mye mer nært og annerledes innsyn i livene våre. De blir virkelig kjent med oss på en ny måte, sier Bakken til Sandefjords Blad.

Les også

PelleK fridde til kjæresten midt på Times Square

Kommentarer til denne saken