Bondens marked besøker igjen Sandefjord

MARKED: Det er bestandig god stemning og bra med publikumsbesøk når Bondens marked besøker Torvet. Hvis været tillater det, kan det igjen bli god gammeldags markedsstemning på Torvet.

MARKED: Det er bestandig god stemning og bra med publikumsbesøk når Bondens marked besøker Torvet. Hvis været tillater det, kan det igjen bli god gammeldags markedsstemning på Torvet.

Artikkelen er over 1 år gammel

Førstkommende lørdag fylles Torvet med salgsboder der du kan kjøpe diverse mat og håndverksprodukter. Det blir bilutstilling og gorillabesøk.

DEL

Bondens marked er tilbake etter å ha måtte avlyse det planlagte markedet i september på grunn av for få påmeldte aktører. Det ser lysere ut denne gangen og hittil er det påmeldt ni aktører som skal komme med sine unike produkter.

– Bondens marked er blitt veldig populært, og arrangeres over store deler av landet. Produktene som selges på markedene er veldig ettertraktet og vi er veldig glade og begeistret for å ha fått markedet til Sandefjord både denne lørdagen og til julemarkedsåpningen 1. desember, sier daglig leder Elisabeth Teien i Sandefjord Byen Vår AS.

Noe for enhver smak

En lokal aktør som kommer til markedet er Det Gamle Røgeri. De har spesialisert seg på ekte håndverk etter gode gamle tradisjoner. Røgeriet tilbyr en rekke ulike produkter av gås – som røkt gåsebryst og varmrøykt gåsehjerte. I tillegg selger de spekemat av dåhjort, svin og kje.

Andre halvlokale som skal være med på markeder er: Mat og Kunst fra Larvik, de driver med produksjon av lokalmat i småskalasjiktet, ramsløksalt, ramsløkolje, puré og pesto. Bærsiruper, bæreddiker, senneper, geleer, tekstilkunst og trykk. Tjevla Tjøme kommer med lefser av alle slag.

Sand gård med bakeprodukter, egg og marmelade, Lailas Bigård med sommerhonning fra Vestfold og lynghonning fra Blefjell. Kvale-Din Gard produserer økologisk svine- og sauekjøtt, samt grønnsaker og mikrogreens. Gran Søndre skal selge både sommer og lynghonning og honning med nøtter i sesong. De har også hjemmelagde pølser og lomper, lefser og flatbrød og syltetøy. Godt og Hjemmelaget kommer med lefser slik de er bakt i tradisjoner og Beito Ysteri har med seg lagringsoster av beste kvalitet på melk fra lokale gårder i Beito og nærområdet.

Bønder, biler og gorillaer

Torvet kommer til å fylles med salgsboder og bugnende disker fulle av gårdsprodukter til publikums store glede.

I tillegg blir det en stor bilutstilling på Torvet denne lørdagen. Det er en lokal Subaru-forhandler som skal vise fram det siste nyeste på bilfronten.

Uansett vil nok det mest spektakulære være når bandet Diesel Gorilla kommer rullende inn med sin mobile scene rundt klokken 15.00 for å levere en kort konsert for forbipasserende. Bandet er på vestfoldturne i forbindelse med slipp av EP-n Crack of Doom.

Bondens marked er åpent fra klokken 10.00

Artikkeltags