To sjømatpriser til Brødrene Berggren

PRISVINNERE: Brødrene Berggren hentet hjem medaljer for sjømaten sin i helgen. Her er Tina Aase og Kjell Henry Olsen på jobb i butikken på Brygga.

PRISVINNERE: Brødrene Berggren hentet hjem medaljer for sjømaten sin i helgen. Her er Tina Aase og Kjell Henry Olsen på jobb i butikken på Brygga. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sandefjordsfirmaet hentet hjem to medaljer under NM i sjømatprodukter i helgen.

DEL

Norgesmesterskapet foregikk under Matstreif-festivalen i Oslo sist helg.

Der ble det gitt ut priser i flere kategorier, blant annet for beste fiskekaker, fiskepudding, fiskeburgere- og karbonader og ferdigretter.

For Brødrene Berggren var det i kategoriene «ferdigretter som kun trenger oppvarming» og «fiskepudding» det ble uttelling.

I sistnevnte kategori vanket det førsteplass for firmaet fra Sandefjord, mens de kapret en tredjeplass på pallen over «ferdigretter som kun trenger oppvarming».

LES OGSÅ: Priser til Brødrene Berggren

Vunnet før

Alle produktene ble først vurdert av en fagjury. Deretter ble de fem beste fra hver produktklasse sendt videre til preferansetesting. I denne prosessen deltok 24 dommere som blindtestet produktene og deretter kårer vinnerne.

Det var fiskeriminister Harald Tom Nesvik som delte ut premiene under årets NM.

Dette er ikke første gangen Brødrene Berggren har vunnet priser for sjømaten sin. De har blant annet vunnet prisen for «årets nyhet» da de lanserte skalldyrsalat i 2013.

Artikkeltags