Gå til sidens hovedinnhold

Dårlige tider eller dårlige vaner?

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Sandefjord har lenge vært kjent som byen med det hyggelige sentrum med mange spennende butikker. Her har man hatt et unikt utvalg og svært kompetente medarbeidere som har kunnet gi veldig god veiledning. Det har ikke vært noen grunn til å dra til Oslo eller andre byer for å handle! Utvalget har vært helt fantastisk her i Sandefjord!

Når tre fine klesbutikker har måttet stenge i løpet av kort tid, må vi spørre oss selv hvorfor dette skjer? Er det slik at vi gjerne går til butikkene her i byen og prøver klær og får god veiledning, for så å gå hjem og bestille plaggene på nettet?

Eller drar vi til sentre utenfor byen med bedre parkeringsmuligheter?

Hva kan hver og en av oss gjøre for å stoppe denne negative trenden som ødelegger byen?

Og hva kan Sandefjord kommune gjøre for å hjelpe butikkene i sentrum? (bedre parkeringsmuligheter, bedre offentlig transport/rimeligere?)

En attraktiv og levende by som skal tiltrekke seg flere nye innbyggere har ikke stadig flere tomme vinduer! Her må vi alle stå sammen for å snu denne negative trenden NÅ!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.