«Andebuparken» – hva skjer’a?

Av
DEL

Leserbrev
Som tidligere skolesjef er det selvsagt flaut å innrømme at jeg har sovet i timen. Men jeg sovnet ikke alene. Nei, for alle oss som trodde vi skulle glede oss over den forskjønnelse og de muligheter i sentrum som «Andebuparken» vil bli, er nå svært skuffet. Vi gnir vi oss i øynene når arbeidet er satt i gang, og vi har fått tegningene i nærmere øyesyn.

Vi burde reagert tidligere. Det var her vi sovnet. Tidlig i prosessen ble det spilt inn ønske om at det måtte planlegges og bygges en scene i parken slik at Andebus rike kulturliv kunne få en scene til forestillinger og utekonserter. Det ble bekreftet at scene skulle det bli. Men hva er det vi får? Jo, en scene på 18 kvadratmeter, dvs. at hvis korpset skal opptre, får de 0,4 kvadratmeter til hver musikant. Og det er omtrent ikke satt av plass til publikum.

Med andre ord; vi får en ypperlig scene for dukketeater uten publikum.

Så er det selvsagt «trist som faen» at ikke flere av oss fulgte opp saken etter innspillsrunden, slik at dette kunne bli endret. Men det var altså her søvnen tok oss.

Siden fjellvettregel nr. 8 «Vend i tide – det er ingen skam å snu», trolig er det nærmeste vi kommer vinter i denne delen av landet, håper jeg siste tog ikke er gått, og at det er mulig å endre planer og tegninger slik at både kulturlivet og innbyggerne i Andebu får den muligheten for utekonserter og forestillinger de fortjener. Noe dette området kunne gi oss muligheter for.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags