Mottakelse av ny autopassbrikke

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Som kjent så er Tønsberg-ringens bomstasjoner avviklet. Som eier av autopassbrikke i dette bomselskapet ble jeg automatisk flyttet til E18 bomringen.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det er først når jeg mottar ny brikke for dette at problemene oppstår. Den gamle brikken var festet med et sneppertfeste der festeenheten var limt fast i ruten.

Den ny tilsendte brikken passer ikke inn i dette.

Det er ikke laget en overgang (som lett kunne lages, mot kostnader selvfølgelig) som kunne ha gjort skiftingen i en fei.

Nei, en må fjerne tidligere feste, mye ekstraarbeide, gjøre rent ruta, varme den opp (morsomt om vinteren) og så trykke 3M-biten, som er feste mellom brikke og vindu, mot ruta i 10 sekunder.

Dette hadde jo vært helt unødvendig dersom det var utarbeidet fleksible overganger til tidligere løsninger. Istedet dytter man alle problemene over på bileier. Det ser ut for meg som at bilister kan bli mobbet så mye som helst av bompengeselskaper, parkeringsselskaper og myndigheter i dette landet, uten at noen bryr seg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags