Tull, Thorsen. Bare flertallspartiene gikk for full finansiering av paradegata

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

I et innlegg 28. juni angrep Ole Andreas Thorsen undertegnede med flere sitater som er tatt ut av sin sammenheng.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Når det gjelder åpningen av Thor Dahls Gate uttrykte jeg min glede over at jeg hadde fått med meg flertallspartiene H, Frp, Sp OG KrF på å bevilge det nødvendige beløpet for å oppgradere Thor Dahls Gate slik den fremstår i dag.

Feil, Thorsen

Det er feil når Thorsen hevder at alle partiene har støttet opp økonomisk med nødvendige investeringsmidler. Det er bare til å gå inn og se på protokollene fra budsjettbehandlingene i 2018 og 2019.

Venstre hadde i sitt budsjettforslag lagt inn 10 millioner i 2018 og 4,1 mill. i 2019. Arbeiderpartiet hadde 500.000 i sitt budsjettforslag for 2018 og 1,8 mill. i økonomiplanperioden 2018–2021. SV la ikke inn noe i sitt budsjettforslag for 2018 og 2019.

Høyre, Frp, Sp og KrF la inn 15 millioner i sitt budsjettforslag for 2018. Høyre, Frp og Sp la inn 3,5 millioner i sitt budsjettforslag for 2019.

Alle partier godkjente en tilleggsbevilgning på kr 1,9 mill. tertial nå i juni for oppgradering av Tivolitomta og kryssing av Tollbodgata og Thor Dahls gate etc.

H, Frp og Sp bevilget alt

Som Thoresen og byens innbyggere kan lese, er det kun Høyre, Frp og Sp som har bevilget hele det nødvendige beløpet for å oppgradere byens nye paradegate i Sandefjord sentrum.

Jeg vil til slutt nok en gang takke alle som har bidratt til spleiselaget og med det bidratt til å gjøre Sandefjord til en enda mere attraktiv by for våre innbyggere og tilreisende.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags