Hundehold i borettslag

Av
DEL

LeserbrevJeg ser nok en gang at borettslag nekter hundehold. Hvordan i all verden kan andre mennesker nekte noen å ha hund?

Det er et familiemedlem som betyr utrolig mye for de unge kjekke som trenger denne flotte hunden. Jeg forstår at de må ha regler som alle andre når det gjelder å ta opp hundebæsj, og at ikke hunden står og bjeffer hele dagen.

Vi har selv Engelsk Staffordshire bullterrier, og de er verdens fineste hunder. Vi ser hvor glad den er i barn og barnebarn når de kommer på besøk. To av barnebarna på snart tre og fem år mistet moren sin i desember. Hunden vår Spot har vært til så utrolig god hjelp for disse barna, da de trenger ekstra omsorg, og det merkes at dette hjelper.

I England blir disse hundene brukt som Nanny-dog fordi de er så snille. De som ikke kjenner denne rasen, synes de ser litt farlig ut.

Nei, ærlig talt, la dem få lov å ha med seg det kjæreste de har. Selv bodde jeg i Stub borettslag i 1982–1983. Da hadde vi ei datter som ble født mens vi bodde der. Da fikk vi beskjed om at vi hadde vaskedag av klær kun én dag i uka – vi kunne ikke henge klær på snora, selv om vi hadde barn.

Jeg trodde det hadde blitt bedre i 2019, men det ser ikke sånn ut.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags