Først og fremst må man forstå at de aller fleste som stemte på republikanernes kandidat under årets valg, verken er rasister eller kvinnehatere. Et fåtall er det, men hos de aller fleste er ikke det tilfellet. Hillary Clinton tapte valget, fordi hun ikke sto for noen forandring. Forandring er akkurat det det amerikanske folket ønsker. Donald Trump sto for forandring. Kanskje ikke den type forandring alle ønsker seg, men en form for forandring er det. Resultatet er en langfinger til den politiske eliten fra det amerikanske folk. Med Clinton ville man fått servert det samme gamle, som folk begynner å gå lei av.

Hvor mange ganger skal dette skje før venstresiden forstår at løsningen ikke er å stemple sine motstandere, eller dra rasistkortet hver eneste gang? Når skal de lære at veien til å få frem sine politiske meninger er via debatt, og ikke ved å undertrykke andre menneskers meninger?

Dette har vi sett et godt eksempel på i årets presidentvalg i USA. Istedenfor å delta i debatt med Donald Trump, og bruke motargumenter for å overbevise velgerne til å stemme på seg, valgte Hillary Clinton å ta i bruk media for å forsøke å svartmale Trump. Så taper hun, låser seg inn i et hotellrom og utsetter talen sin fordi det aldri hadde falt dem inn å skrive en i tilfelle hun tapte valget. Så lurer hele verden på hva som har skjedd? Jeg skal fortelle dere akkurat hva som har skjedd:

Alle meningsmålinger tok feil. Dette kommer som et resultat av at folk ikke lenger tør å uttrykke sine politiske meninger med mindre de er på siden som er «korrekt», fordi venstresiden har bestemt at alle andre synspunkter enn deres egen er totalt uakseptabel. Vi diskuterer ikke lenger, fordi det er bestemt at man er uvitende, rasist, ondskapsfull, kjønnsdiskriminerende og dum om man innrømmer at man støtter høyresiden i politikken. Hvem har noen gang blitt overbevist av å bli stemplet eller fornærmet?

Hvis du befinner deg på høyresiden av politikken, blir du angrepet av andre for dine meninger hele tiden. Det er derfor folk venter med å uttrykke sine meninger til de står alene i en valgbod. Der er det ingen som peker fingeren mot deg, ingen som stempler deg, og man kan endelig utrykke det man virkelig står for.

Det er på tide å slutte å syte og klage, og det er på tide å slutte å bli fornærmet av hver minste kommentar man leser på sosiale medier. Det er på tide å slutte å dra rasistkortet hver gang noen er uenig med deg. Det er på tide å begynne å debattere for sine meninger igjen, og overbevise folk om at dine politiske meninger er de korrekte. Å bli fornærmet fungerer ikke lenger.