Mener du virkelig at ferjene ikke er bra for handelstanden, Bjarne Sommerstad?

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Det å si at ferjene ikke bidrar til Handelstanden  og næringslivet her i byen, er bare tull, Ferjene generer en god del gjestedøgn på hotellene her i byen, og folk som gjerne tar seg en natt i flotte Sandefjord før de tar turen til Strømstad. Og da sier det seg vel selv at det blir lagt igjen penger både på kafeer og butikker.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg kan være enig at ferjen kanskje kan flyttes til for eksempel Thorøya eller ned til Framnæs Maritime hvor M/S Bohus ligger om natten. Men tror det er nok traffikbelasting på Kilen som det er, så Framnæs er nok utelukket.

Og så er det et stort potensial for mer uteliv på brygga mellom La scala og Brødrene Berggren. Er sikkert plass til en flytebrygge eller to til hvis det er mer uteliv du etterlyser?

Hovedsakelig tror jeg kanskje Tivolitomta er det området kommunen burde fokusere på i første omgang. Der er det et stort potensial bare det blir gjort riktig, og for guds skyld ikke gjør det samme som på Torvet med en stor betongplate og noen rustne lysmaster.

Byutvikling er kjempebra! Men å fjerne mye av kjernen til Sandefjord, nemlig ferja for og få noen ekstra spisesteder på brygga, gjør det ikke verdt det.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.