En liten detalj angående ferjesaken i Sandefjord havn

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevJeg begynner å bli noe lei av å se bilder av Fjord Lines skip i hver bidige artikkel om ferjesaken/havnesaken i Sandefjords Blad. Positiv eller negativ artikkel, det er alltid de røde skipene som lyser imot meg. Misforstå meg rett, jeg mener ikke at artiklene ikke skal ha bilder av Fjord Lines skip, men det burde være en lik fordeling da det er to konkurrerende aktører i denne saken. 

Nå er dette med bilde i artiklene muligens en liten detalj for noen, men over tid kan slik gratis profilering ha en betydning for resultatet. Det er allerede nok misforståelser ute og flyr.

Da trenger ikke Sandefjords Blad å bidra med å kun vise én aktør. Det vil resultere i at folk flest, etter hvert, vil oppfatte Fjord Line som hovedaktør i en sak som har betydning for hundrevis av arbeidsplasser i Vestfold.

Jeg synes Sandefjords Blad også skal respektere det faktum at nordmennene jobber på Color Lines skip. Skip, som har tjent Vestfold og Sandefjord i flere tiår ... Sjøfolk som bor i Norge, kan ikke jobbe på Fjord Line og forsørge seg og sine, fordi alle skip som er eid av Fjord Line, er registrert i Danmark, tilbyr danske lønninger og de ansatte skatter til Danmark. Sjøfolk som ikke bor i Danmark, vil måtte skatte dobbelt.

Snakker om «like vilkår».

Bare noen observasjoner fra en sjømanns side. 

As you were.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags