Gå til sidens hovedinnhold

Tusen takk for at Fjord Line har etablert seg her

Artikkelen er over 2 år gammel

Etter min mening liker ikke Sandefjords befolkning og Sandefjords Blad at Color line har fått konkurranse fra Fjord Line.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Selv er jeg innflytter til Sandefjord for over 14 år siden. Jeg hører bare klaging og negative ting om Fjord Line fra en god del av lokalbefolkningen. Og er det noe negativt om Fjord Line? Da er Sandefjords Blad ikke sene om å skrive om Fjord Line. Hører eldre og yngre sier om Fjord Line: «Vi kommer aldri til å ta Fjord Line», «Color line var her først», «Fjord Line har ikke norske som jobber om bord», «Color Line sponser lokale lag» osv.

Fjord Line har vel ordnet noen arbeidspaser på land her i byen? Hva har Color Line gjort de 10 siste årene? Trappet ned en god del arbeidsplasser rundt omkring i byen. Og hvorfor trapper de ned antall seilinger fra 2020? Der ut som de ikke vil (satse)mer her i byen! Tusen takk for at Fjord Line har etablert seg her. Konkurranse er sunt!

Kommentarer til denne saken