Legg til skipet ditt et annet sted!

Av
DEL

LeserbrevFjord Line har gjort avtale med Jotun, som vil bygge en splitter ny ferjeterminal på Vindal. De sier at den nye terminalen vil være ferdig innen 2025.

Jeg mener at det er fullstendig galt å bygge terminal her.

For det første kommer det til å bli ekstremt mye trafikk når turister og andre folk kjører ut av båten. Mye trafikk kan også føre til mye kø i gatene, som igjen fører til tomgangskjøring, som er veldig farlig for miljøet.

Fjord Line sier at målet med terminalen er å redusere trafikk og miljøbelastning i sentrum. Vil dere virkelig at vi på Vindal skal få all denne trafikken?

For det andre kommer det til å bli en utrygg skolevei for veldig mange barn. Tenk deg at det er et barn, på vei til skolen, det er fullt med biler på Industriveien og det kommer kanskje en lastebil, og barnet er i blindsonen til lastebilen og barnet blir kjørt på.

Det er ikke mange barn på vei til skolen ved brygga, derfor burde terminalen bli der hvor den er.

Sist, men langt ifra minst, det fungerer jo så bra sånn som det allerede er. Vi trenger jo egentlig ikke en splitter ny, fancy terminal der den ikke passer inn.

Hvis dere absolutt må gjøre noe, så kan dere kanskje lage en avtale med Color Line, og oppgradere den terminalen dere allerede har.

For å gjøre saken klar, synes jeg og alle vennene mine at det er galt å bygge en ny ferjeterminal her på Vindal, direktør Ternblom.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags