Flere får skattefri sommerjobb med FrP

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Med Fremskrittspartiet (FrP) i regjering er frikortgrensen økt til 55 000 kroner. Det er en stor seier for ungdommen. De som har sommerjobb, vil nå få beholde mer av sine egne penger.

DEL

LeserbrevVi i Fremskrittspartiets Ungdom (FpU) mener det er viktig at staten belønner de som kommer seg opp om morgenen og faktisk gidder å jobbe om sommeren.

Derfor er vi strålende fornøyd med at regjeringen tar ungdommen på alvor, og prioriterer oss. For etter at FrP kom i regjering, har frikortgrensen økt fra hele 39.950 til 55.000 kroner, men vi vil ikke gi oss der. Vi vil øke frikortgrensen til 100.000 kroner.

FpU mener det er viktig å gjøre det lettere og mer attraktivt for ungdom å skaffe seg jobb. Det er viktig at de som jobber, skal bli lønnet for det – ikke straffet. Derfor mener vi at de som har inntekt under 100.000 kroner, skal få slippe å betale skatt av det. Det skal lønne seg å jobbe.

Silje Helen Sørhaug Johansen.

Silje Helen Sørhaug Johansen. Foto:

Samtidig som Arbeiderpartiet går til valg på å heve skattene, vil vi i FpU fortsette å kjempe for at dere skal få beholde mer av deres egne penger. For oss er det viktig at de som jobber og er en arbeidskraft for samfunnet, ikke skal bli skattet i hjel som takk.

Derfor er det utrolig viktig å belønne dem som faktisk velger å droppe fritid eller den helgeturen for å stå tidlig opp om morgenen, gjøre en innsats og skape verdier for samfunnet.

FpU håper frikortgrensen på 55.000 kroner frister ungdom ut i jobb. Det er utrolig viktig å få ungdom tidlig ut i jobb, sånn at de skal få arbeidserfaring og litt ekstra krydder på CV-en. Denne erfaringen vil bety mye for dem i fremtidens jobbmarked. Derfor må vi oppfordre ungdommen til å starte å jobbe tidlig.

Vi i FpU vil fortsette å kjempe for at frikortgrensen skal økes enda mer. Det er viktig å belønne ungdommen som velger å jobbe.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags