Den sytinga vi ser nå er kun basert på misunnelse

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Jeg forstår at det virker både galt og urimelig at en person skal få så mye både lønn og etterlønn og andre goder som Gisle Dahn får når han slutter.

DEL

AVTALEN MED GISLE DAHN: Men problemet er at han slutter ikke, men blir sagt opp uten gyldig grunn iht. arbeidsmiljø loven.

Dahn kan faktisk gå til rettslige skritt og kreve opprettholdelse av både full lønn og mer til, på lik linje med den beskyttelsen vi alle har om arbeidsgivere forsøker å endre på vår stilling eller lønn.

Om Dahn velger å si at han ikke vil slutte, og at kommunen heller får finne en annen jobb til han ja da blir det dyrere for kommunen!

Den sytinga vi ser nå er kun basert på misunnelse, og at man ikke kjenner til lovverket som Dahn kunne lent seg tilbake på for å opprettholde mer eller mindre full lønn frem til Sandefjord kommune kunne tvunget han til å gå av når alderen hadde innhentet Dahn.

Ja jeg er enig i at det er en gullkantet avtale, men alternativet kunne fort blitt mye dyrere for kommunen.

Det er nå engang også slik at de beste folkene koster mye, men heldigvis så er deres kunnskaper, guts og pågangsmot av så stor verdi for arbeidsgiveren av det allikevel er meget lønnsomt med de "dyre" folkene.  

LES OGSÅ:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags