Kulturmarxistiske tanker i Venstre

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Det er underlig hvor lite kunnskap Venstre i Vestfold synes å ha om menneskerettighetenes opphav.

DEL

LeserbrevKort vil jeg nevne den briljante boken av Sigurd Opdahl fra 1947, http://www.kommentar-avisa.no/artiklerhoyreside/Bokanmeldelse.htm

Sitat fra boken: «Det menneskene først stridde for, var det indre livs frihet. Det var retten til å tilbe Gud i overensstemmelse med ens egen samvittighet, altså tros- og samvittighetsfrihet.» (s. 12) 

Så, veldig komprimert, kom kravet om ytringsfrihet og pressefrihet og andre rettigheter fulgte på. MEN rettighetene var avledet fra tros- og samvittighetsfriheten, falt den falt ALT. Og vi sitter i det totalitære klisteret.

Venstre sier de vil tillate å drive privatskole på Gjennestad, men da uten statsstøtte. Kunne de ikke være ærlige og si at den kristne kulturarven ønskes kastet på historiens skraphaug?

Hva vil så Venstre sette i stedet for den kulturarven? Vi ser skyene stige opp over horisonten, og det varsles uvær, ideologisk uvær av verste merke for Ola og Kari nordmann – mangelen på kristen tro, tenkning og praksis ødelegger nasjonen.

Les boken av Sigurd Opdahl og start kutten i statsstøtten på helt andre områder – områder som fullstendig underminerer den norske rettsstaten og demokratiet. 

Norge har vært en konfesjonsbundet nasjonalstat siden 1000-tallet, og vi så det også tydelig i 1814 Grunnloven, den Venstre i et Stortingsplenum (unntatt 3 fra Sp) ødela 21. Mai 2012 – da paragraf 2 ble terminert. En stille kulturmarxistisk revolusjon var foreløpig ved veis ende – så kommer neste akt med økt vold, borgerkrig og den sterke mann, eventuell annen krig.

"Norske mand i hus og hytte,

tak din store gud! landet vilde han beskytte, skjønt det mørkt så ud.

Alt, hvad fædrene har kjæmpet,

mødrene har grædt, har den Herre stille læmpet, så vi vandt vor ret.»

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags