Hvorfor Nygård ?

Ann Jorun Sjöberg stemte for nytt sykehjem på Haukerød - men det var ikke denne løsningen som fikk flertall.

Ann Jorun Sjöberg stemte for nytt sykehjem på Haukerød - men det var ikke denne løsningen som fikk flertall.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Trist at ikke nytt sykehjem på Haukerød fikk flertall. Som medlem av Sandefjord Arbeiderparti ville ikke jeg være med på å øke forskjellene her i vår nye kommune.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Derfor stemte jeg for helt nytt sykehjem på Haukerød. Det er der våre eldre som har betalt skatt til kommunen fortjener å leve sin alderdom i tidsriktige omgivelser med tipp topp standard. Hadde jeg stemt på Nygård ville jeg følt at jeg sviktet de eldre som har jobbet for at jeg skal ha det som jeg har det i dag. Vi vil bygge et sykehjem som er fremtidsrettet, hvor der er rom med husbankstandard til alle beboere, hvor ansatte får riktige arbeidsforhold, hvor det blir lagd og servert god mat fra et nytt og moderne produksjonskjøkken. Og nye løsninger som er i tiden.

Ikke bruke masse penger på et prosjekt som vi nå har fått svar av Rambøll. Der de  har lagt frem sin rapport, om rehabilitetspotensialet til det gamle bygget på Nygård  ikke kommer til å holde mål lenge. I arbeiderpartiet er vi i mot privatisering, jeg tror private aktører vil komme fort på banen så lenge kommunen ikke klarer å konkurrere på standarden til den private aktøren. Da mener jeg at forskjellene vil bli veldig synlige, i og med at de som ikke har midler til å kjøpe seg plass i det private, blir sittende i et dårligere offentlig tilbud på Nygård. 

Om vi så skulle miste noen stemmer på vår avgjørelse, vil jeg være stolt over å ha lagt taktikken til side og lyttet til hjertet.

LES OGSÅ:

«Kor ska vi reis hen?»

Så ble det Nygård likevel
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.