Ulrichsen, som ansvarlig redaktør, burde du vel i  rettferdighetens navn, lese og forstå hva jeg uttalte til journalist Øie i SB. Der ser redaktøren at jeg beklager mitt forhastede og umotiverte innlegg på Facebooksiden til Trond Erling Johansen. Som jeg for øvrig i sin tid trente i fotball.

Les innlegget til SB-redaktøren her.

Jeg var for eplekjekk og trodde i skrivende stund at dette var ironi og humor.

Da jeg så dette på trykk, ser jeg at det er særs dårlig humor, som absolutt ikke burde vært skrevet. Derfor strøk jeg hele innlegget da Øie ringte meg.

Jeg går klokkerent ut og beklaget at dette var over streken. Og det står jeg for.

Derfor er det en forvrenging av redaktøren å påstå at det eneste jeg har gjort, er å beklage overfor styreleder Gunnar Bjønnes. For det er feil.

Jeg kontaktet helt korrekt Bjønnes med de samme ord som er skrevet her, og Bjønnes aksepterte med OK.

LES OGSÅ: – Grunnstammen i bedriftsinnvandrerlaget består av blikkbokser som ikke kan et ord norsk, bortsett fra takk når de får lønningsposen i bananer

Jeg er fotballinteressert og ønsker faktisk at Vestfold har et lag i eliteserien.

I mitt impulsive uhumoristiske svar på Johansens Facebookside burde jeg ha sett at et slikt innlegg er uakseptabelt, selv om jeg fremdeles mener at spillerne SF har kjøpt inn, ikke er gode nok i eliteseriespill.

Det er det lov å mene. Det bør også sies at SF har to gode kjøp. Keeperen Johansen fra Teie i Tønsberg. Og keepertrener Hans Petter Olsen. Fra Teie i Tønsberg.