Jeg har byttet parti fordi jeg tror på Sandefjord

Jeg har byttet parti fordi jeg tror på Sandefjord.

Jeg har byttet parti fordi jeg tror på Sandefjord. Foto:

Av
DEL

LeserbrevFor et år siden valgte jeg å bytte politisk side etter 15 år som politisk aktiv i Arbeiderpartiet. Jeg stiller nå til valg for Høyre i Sandefjord.

Jeg stiller til valg for Høyre fordi jeg tror på Sandefjord. Jeg tror på å snakke byen vår opp og frem. Jeg tror på et Sandefjord hvor det er godt å leve, et Sandefjord folk vil flytte til og et Sandefjord med nyskapning og arbeidsplasser.

Jeg tror på en kommune hvor det er lov til å tenke annerledes. I Sandefjord er det lov til å ha ambisjoner, enten det er på idrettsbanen eller i næringslivet. Det er en viktig forutsetning for å lykkes.

Jeg tror på en kommune som bidrar til mangfold. Frivilligheten og kulturlivet i Sandefjord står sterkt, dette bidrar til at man blir kjent på tvers av kulturer, bakgrunn, økonomi og alder. Man må bare ville det selv.

Jeg tror på en kommune som tar skjærgården på alvor. Båtliv, badeliv og sommer er mye av det som definerer Sandefjord. Derfor var det viktig å rense fjorden og å få utslippsfri ferje. På den måten kan generasjoner få glede av skjærgården vår.

Jeg tror på en kommune som prioriterer pengene på dyktige lærere og faglig utvikling for elevene.

Jeg tror på en kommune som bygger eldreomsorg og rehabilitering gjennom å verne om de verdiene vi allerede har i kommunen, som gamle Sandefjord sykehus og oppgradering av Nygård. Dette viser nøkternhet og ansvarlighet.

Jeg tror på en kommune som forstår at arbeid er den viktigste integreringsarenaen, og at språk definitivt er nøkkelen til det. Næringslivet har en sentral rolle for å bidra til god integrering, og næringslivet i Sandefjord er engasjerte på dette området. Stikkordet her er godt samarbeid mellom kommune, Nav, Fønix og næringslivet.

Jeg tror på en ordfører som oppriktig brenner for kommunen vår, og som er godt synlig og engasjert på alle arenaer.
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags