Gå til sidens hovedinnhold

Står du på Guds ord, som klart sier at homofili ikke er Guds skapte forordning, da er du en kristenfundamentalist og for lengst gått ut på dato

Artikkelen er over 2 år gammel

I Sandefjords Blad har journalist Vibeke Bjerkaas en artikkel, hvor temaet var homofili og boikott. Innlegget dreide seg i hovedsak om den homofile Johnny Peeters og hans boikott av Carolas konsert på Fjordfesten.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Årsaken er Carolas tidligere uttalelser om homofili. Hun skal blant annet ha sagt: «Homofili er unaturlig» og at «homofili kan omvendes med bønn».

Eller sagt på en annen måte: Homofili kan fikses på.

Videre sier Peeters: «Jeg kommer på Fjordfesten, men dropper konserten med Carola. Fjordfesten kommer med en innrømmelse om at de vil ta en større bakgrunnssjekk på artistene i framtida. Så det er flott vi har fått fokus på dette.»

Så langt Peeters.

I disse linjene sendes det ut et sterkt signal til arrangører av konserter og andre kulturarrangementer om å gjøre en bedre bakgrunnssjekk på dem som skal opptre. Med andre ord – du skal ha den «rette holdningen til homofili», før du slipper til. Her snakkes det om en ny «sikkerhetssjekk.»

Jeg blir skremt av hvordan homobevegelsen stadig fremmer nye krav. Vi ser det også i «flaggsaken». Nå er det ikke nok å heise det norske flagget. Nei, homoflagget må også heises. Det skulle ikke forundre meg om det neste kravet blir to flaggstenger pr. eiendom.

Dessverre har Norge blitt et «meningsdiktatur». Noe skal du være for og noe imot. Her nevner jeg at du skal støtte homofilt samliv. Videre skal du rose dem som våger å «komme ut av skapet.»

Står du på Guds ord, som klart sier at homofili ikke er Guds skapte forordning, da er du en kristenfundamentalist og for lengst gått ut på dato.

Kommentarer til denne saken