Gå til sidens hovedinnhold

Høyre og FrP tar ikke arbeidslivet på alvor

Artikkelen er over 4 år gammel

Etter snart fire år med Høyre og Fremskrittspartiet i regjering er det over 120.000 mennesker som står uten arbeid. 70.000 av disse er ungdom. Vi trenger en ny regjering som har arbeid til alle som jobb nummer én!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Regjeringen fører en uansvarlig politikk ovenfor oss ungdom. De skaper utrygge midlertidige stillinger som ikke skaper annet enn flere midlertidige stillinger. Det gir ikke oss som er ungdom en trygg fot inn i arbeidslivet og bidrar til usikkerhet for om man fortsatt har en jobb å gå til neste dag.

Arbeiderpartiet ønsker trygghet i arbeidslivet. Vi mener at du skal ha rett på en fast jobb med en lønn å leve av, som gjør det mulig å planlegge lenger enn neste uke. Derfor vil vi fjerne adgangen til midlertidige ansettelser i arbeidsmiljøloven og vil at faste stillinger skal være hovedregelen i Norge.

Trygge mennesker lever spennende liv og skaper mer, derfor er det viktigste vi gjør å sikre at ingen står uten arbeid.

Høyre- og Frp fører en politikk ovenfor oss ungdom som ikke er holdbar for framtiden. Det er vi ungdom som betaler prisen for Høyre og FrP sine skattekutt til de alle rikeste. Vi trenger en ny arbeiderpartiledet regjering som gir ungdom muligheter i arbeidslivet.

Kommentarer til denne saken