En ja-kommune for vekst

Yllka Neziri Sandefjord Høyre

Yllka Neziri Sandefjord Høyre Foto:

Av
DEL

LeserbrevSkal Sandefjord vokse og utvikle seg, må de folkevalgte regulere og opparbeide næringsarealer slik bedriftene selv ber om. Denne kommunen trenger nye arbeidsplasser, mer verdiskaping og flere gode skattebetalere. Det er det som finansierer alle velferdsoppgavene våre.
En av de viktigste faktorene er at byen står fram i næringslivets bevissthet som en effektiv ja-kommune, der administrasjon og folkevalgte har en positiv innstilling og legger godviljen til når henvendelser kommer.
Her spiller teknisk etat og det folkevalgte miljø- og planutvalget en nøkkelrolle.

Etter sammenslåingen av tre tidligere kommuner har det vært hektiske dager og en kjempejobb for administrasjonen å sørge for en samkjøring av bestemmelser og regelverk for hele den nye kommunen. Dette har skjedd samtidig som saker og henvendelser har strømmet på kontinuerlig og mange spørsmål er reist av oss folkevalgte. Den administrative ledelsen og saksbehandlerne fortjener ros – vi politikere er både fornøyd og lettet over innsatsviljen som rådmannens medarbeidere har vist.
Men selvsagt har også valgutfallet stor betydning for en videre framdrift og ytterligere forbedringer!
At sandefjordingene sørger for en solid borgerlig seier med tilsvarende flertall i kommunestyre og hovedutvalg er en garanti for at alle kommunale organer fortsatt legger til rette for gründere og initiativtake som vil skape noe nytt, utvide og bygge – både når det gjelder å reise vanlige hus for folk, kommunale bygg som omsorgsboliger og skoler, og ikke minst legge til rette for næringsarealer og små og store bedrifter.
Vi kan som sagt takke en veldrevet administrasjon for at den finner balansen mellom politiske føringer og det faglige og lovmessige grunnlaget for innstillinger i enkeltsaker.
Men for at Sandefjord fortsatt skal framstå som en ja-kommune, bør du stemme Høyre. Det sikrer at det gode arbeidet fortsetter.

 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags