Idrett i lokalmiljøet

Anlegget på Østerøya Idrettspark, der GØIF holder til.

Anlegget på Østerøya Idrettspark, der GØIF holder til.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevI forbindelse med ny kommuneplan er det satt av store områder i Høgenhallåsen til fortetting. I dette området ligger Østerøya Idrettspark, som er anlegget til Gjekstad og Østerøya Idrettsforening (GØIF).

Planen er at det skal bygges boliger på alle sider rundt idrettsanlegget. Dette vil føre til en betydelig vekst i medlemsmassen til GØIF. Da trenger vi å utvide idrettsanlegget. Men det er ikke satt av areal til det. Dette har blitt konsekvensutredet fra kommunen, med positivt resultat. Likevel er det ikke tatt inn i det gjeldende høringsutkastet av ny kommuneplan.

Hvis det ikke settes av areal til utvidelse av idrettsanlegget kan konsekvensen bli at barn og unge i de nye boligene vil måtte kjøres til idrettsanlegg lenger unna.

I høringsutkastet – som ligger tilgjengelig på Sandefjord Kommunes nettsider – ligger området GØIF ønsker disponert til framtidig idrett som område G05 i Høgenhallåsen. GØIF oppfordrer herved Sandefjords politikere til å omdisponere område G05 (nord for Østerøya Idrettspark) fra «Fremtidig boligformål» til «Grønnstruktur» for å beholde muligheten til utvidelse.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags