Hvordan vil en samfunnsaktør som Jotun bli oppfattet av oss som bor i Sandefjord?

Her planlegger Fjord Line og Jotun en ferjeterminal

Her planlegger Fjord Line og Jotun en ferjeterminal Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Kommunikasjonsdirektøren uttaler i sitt svar at trafikkproblemene en terminal vil skape må håndteres på en god måte, og at han har tiltro til de folkevalgte, kommunen og fylkeskommunen.

LES SAKEN HER: Ledere i nærmiljøutvalg om ny ferjeterminal: «Aprilspøk, her er det noen som ikke har tenkt, null realisme»

Det er jo flott å tro på andre, men her kreves mer enn tro og gode ønsker.

Han er tydeligvis ikke kjent med at fylkeskommunene på landsbasis sliter med et etterslep på vedlikehold av fylkesveinettet på over 50 milliarder (Dagbladet 28.06.2018).

 Bevilgninger til å bygge ny vei med økt trafikk, mer støy og flere ulykker er neppe det fylkeskommunen bør gå inn på til fordel for skoler, kollektivtrafikk og andre oppgaver.

LES OGSÅ: Her vil Fjord Line ha ny ferjeterminal

Men det viktigste bør være hvordan Jotun skal forvalte sine eiendommer til glede for bedriften og beboere i Sandefjord og samtidig være med å skape en by vi fortsatt skal være stolt av.  Er det et mål for Jotun at Sandefjord skal bli en stor havneby med mye forurensing? At en økning av ferjetransporten er det byen nå virkelig trenger? Tror de at arbeidsplasser vil skapes i Sandefjord når alt automatiseres på nye båter.  Jotun gjør nok dette bare for å redusere egne utgifter til å rydde området. 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken