Klimakrise toppet med irrasjonell kollektiv panikk

Jagerflytur

Jagerflytur Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.At vi plager klimaet med våre utslipp er det neppe tvil om.

At vi plager det globale miljøet er det INGEN tvil om.

Det er ikke menneske skapte klima endringer som gjør at det ikke ligger isbreer ned til Hamburg lengre, så klimaendring er ikke noe nytt, og takk og pris for det. At klimaet fortsatt endrer seg, påstås å være menneskeskapt siden det nå går noe raskere enn før. Det sier seg selv at våre enorme oljeforbruk sannsynligvis har en viss betydning, men det vi gjør, er å føre karbonet tilbake til der det kommer ifra, og det er i atmosfæren, så dette er ikke noe fremmed gift som ligger nede i bakken. Men det er noen ting jeg setter store spørsmålstegn ved: Til tross for kraftig avskoging og enorm brenning av fossilt brensel har ikke oksygennivået på kloden endret seg mer enn endringstrender vi har hatt de siste 800.000 år.

Co2-nivået har heller ikke endret seg nevneverdig. Og ligger fortsatt kritisk lavt på ca. 0,04%. Vi nordmenn slipper ut ca. 1/1200 del av verdens Co2, så vårt bidrag monner ingen ting, og dessuten sier de fleste store land at de vil øke sine utslipp frem til 2030, så hvorfor skal vi rasere norsk økonomi fremfor å være med på «festen» Erna og de mest skremte klimaaktivistene sier vi/Norge MÅ redusere utslippene minst 40% dersom vi skal nå målet om maks 2 graders temperatur økning på kloden. Så da tenker jeg at er det noen hensikt at vi raserer norsk økonomi hvor de med dårligst økonomi virkelig får lide for noe som neppe kommer til å virke, da de fleste andre større land samtidig ØKER sine utslipp betraktelig.

Noen mener til og med at vi skal legge ned norsk oljeindustri. Jeg antar da at disse personene drømmer om at alle andre land skal gjøre det samme. Da kan jeg si med en gang at det kommer IKKE til å skje! De som ikke ønsker norsk oljeindustri, må da forberede seg på at Norge MÅ importere olje fra andre land som har en mye mer forurensende måte å utvinne olje på, for jeg antar at oljemotstanderne også ønsker seg klær, elektriske apparater, gummidekk, smøreolje, elektriske ledninger, slanger, pakninger i dører og vinduer og en million andre ting som har olje produkter i seg. Norges og Sandefjords bidrag til klodens klima og miljø: Jeg mener vi burde utvikle et industriområde på Torp Øst hvor vi dedikerer halvparten av arealene til gratis utlån til bedrifter som utvikler og produserer produkter som vi kan eksportere for å bedre klodens miljø.

Det finnes masse oppfinnelser og produkter vi kan skape arbeidsplasser av og bringe penger inn til landet vårt til det beste for innbyggerne og kloden. Jeg selv setter stor pris på litt varmere klima, men søppel i havet og ugresssprøytemidler i maten har jeg ikke sans for.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.