Hvor er tryggheten til innbyggerne?

Av

Da har jeg akkurat kommet hjem fra min andre «reise» i formannskapssalen.

DEL

MeningerDenne gangen for å lytte til møte i kunnskap og oppvekst, hvor Simen Seeberg skulle redegjøre for «breidablikksaken». Det var positivt og for første gang høre Seeberg uttale seg i saken, men kom med svært lite informasjon.

LES SAKEN HER: Fant løsning for Breidablikk-elever – foreldrene er fornøyde

Eneste nye opplysningen han kom med, var at de som etat hadde sendt saken til næring og eiendom. Kunnskap og oppvekst regnet da med at bygget sto der til skolestart. Flagstad fra Venstre stilte noen konkrete og meget relevante spørsmål, bl.a om hvordan dette kan skje og hvor ligger ansvaret? Da bryter Anne strømøy (H) inn og sier at dette har vært oppe i formannskapet og at rådmann og kommunalsjefen hadde gitt en god redegjørelse og svart på disse spørsmålene. Det var heller ingen grunn til å rette pekefinger.

Anne strømøy, hva er du så redd for? Hverken rådmann eller Seeberg har svart på disse spørsmålene. At det har vært dårlig kommunikasjon mellom etatene er ikke et svar på dette. At rådmann, du, Seeberg og alle andre beklager, er ikke et svar på spørsmålene. «Alle» beklager, men ingen tar ansvar. I en slik sak er det kun to utfall av å ta ansvar. Enten så tar du din hatt og går, eller så viser du til drastiske endringer i motsatt retning.

LES OGSÅ: Skolestart - på anbud eller på alvor?

Jeg har ikke sett noen endringer. Kommunen har hatt 7 år på å forbedre seg fra forrige fadese, men ingenting er bedre. Hvorfor blir det annerledes denne gangen?

Hvor er tryggheten til innbyggerne? Når du som leder avfeier viktige spørsmål, og påstår de allerede er besvart, selv om dette er regnspikket løgn. Her er det jo helt tydelig at ubehagelige spørsmål unnvikes, og sopes under teppe. Du bekrefter her alle mine mistanker. Glatter over og passer på hverandre. Bevis meg gjerne feil, ved å sitere hva rådmannen og/eller Seeberg har svart konkret på disse spm. Her må det vises til ansvar og konkrete handlinger for drastiske endringer!

LES OGSÅ: Ja, hvor er skolen til Leah (13), Ida (13), Sara (12) og Elias (13)?

Min datter har fått en midlertidig løsning vi er fornøyde med, i påvente av nytt bygg. Men jeg har ikke fått et eneste svar, eller løsning som gjør at jeg som far føler meg så mye som bittelitt tryggere på at dette ikke skjer igjen. Nei tvert imot. Jeg sa klart fra på første foreldremøte at denne saken ikke var over så fort barna hadde tak over hode. Jeg synes derfor det er skuffende av Seeberg og stille så lite forberedt til møte i dag som det virket som. Men du fikk det kanskje ikke med deg Seeberg? Du var jo mest fokusert på å tegne i notatblokken din under foreldremøte ...

ANDRE MENINGER:


Når får vi handle taxfree på bussen?

Når vi blir syke, sendes vi til spesialist – hvorfor gjelder ikke det samme når vi skal ha barn?

Skal vi få bomring i Sandefjord nå?! 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags