Derfor deltok jeg ikke på folkemøtet

Folkemøte: Det var mange på dette møtet, men Aud Schwital kom ikke. Hva hun mener om forslaget kan du derimot lese her.

Folkemøte: Det var mange på dette møtet, men Aud Schwital kom ikke. Hva hun mener om forslaget kan du derimot lese her. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Møtet på Biblioteket tirsdag 9. april har jeg valgt og stå over, hvorfor? Hva kommer det ut av et slikt møte med utbyggerne, bare noe jeg helt sikkert blir enda mer frustrert over.

DEL

MeningerHåper endelig at de ALDRI, ALDRI får tillatelse til dette prosjektet – 7 etasjes blokk helt ned i vannkanten, tragisk.

Navnet mitt finner dere på protestlista imot dette. Mest frustrert er jeg over politikerne som overhodet tenker på å si ja til dette.

Mathiassen du har stor makt i ditt utvalg, si ja og så kan du jo bare angre i etterkant, det har du gjort før. Angre etterpå i saker en har gjort feil, vet vi alle, da er for sent, men å innrømme det i avisen etterpå er det så lurt? Nei, da er det bedre å tenke seg om to/tre ganger.

Så er det valg til høsten, synd jeg ikke kan stryke på listene, men jeg kan la være å kumulere de som nå går for dette prosjektet eller jeg kan stemme blankt. Det som jeg har bestemt meg for: Hvis det blir vedtatt med Høyre i lederposisjon melder jeg meg ut av HØYRE.

Da vil jeg ikke bli forbundet med mitt parti lenger, som jeg har vært en del av i veldig mange år, også som medlem av bystyret i tolv år. Da blir det takk for meg, kanskje ingen trussel men dårlig pr før valget.

Men stemme til høsten det skal jeg, men på hvilket parti?

ANDRE MENINGER:

Vi har jo en plan, Sandefjord!

Carlsenkvartalet – en villet katastrofe, eller om du vil – en tragedie? 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags