Her må vi vite hva politikerne mener

Alle lurer på hva politikerne mener, men når Hjertnes Eiendom inviterer til et orienteringsmøte er det ikke en eneste politiker tilstede.

Alle lurer på hva politikerne mener, men når Hjertnes Eiendom inviterer til et orienteringsmøte er det ikke en eneste politiker tilstede. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

De planlagte utbyggingene i Carlsenkvartalet har fått Sandefjord på kokepunktet.

DEL

LeserbrevAlle lurer på hva politikerne mener, men når Sandefjord kommune inviterer til et orienteringsmøte er det ikke en eneste politiker tilstede. De som skal bestemme på vegne av folket er borte vekk når folket skal si sin mening. Årsak: Det er kommunestyremøte samtidig. En glipp, ble det sagt.

Møtet legges også i et lokale som stenger før de kritiske spørsmålene kommer. SB skriver:

«Ettersom biblioteket stenger klokken 20.00 ble det ikke tid til alle som ville få sagt sitt om utbyggingen av Carlsenkvartalet.»

LES SAKEN HER: Informasjonsmøte uten en eneste politiker

Utbyggerne skal ha honnør for at de informerer, men de kunne og burde flyttet møtet. Politikerne burde ha påpekt at tidspunktet er uheldig. Det kan ikke være slik vi utøver lokaldemokratiet.

Saken er viktig for byens fremtid. Den angår 65000 innbyggere, ikke bare utbyggerne og fremtidige beboere.

Jeg håper alle politikerne får direkte spørsmål om hva de mener om utbyggingen. Svarene bør publiseres på en egen nettside før valget.

ANDRE MENINGER:

Ønsker man å bli husket for den som lyssatte Fea-Bolt-statuen slik at den også kaster lys på 7-etasjers bebyggelse på Carlsen-kvartalet?

Derfor deltok jeg ikke på folkemøtet 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags