Kilen brygge er mitt og mange andres hjem

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nå er jeg drittlei all negativitet som blir skrevet på SoMe og leserbrev i SB om eksisterende og fremtidige bygninger på Kilen brygge.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Kilen brygge er mitt hjem, jeg er ikke rik på gods og gull, men rik på opplevelser og høy trivsel faktor ved å bo her og ha bodd her i 13 år.

 Bomiljøet består av eldre, unge, barnefamilier, studenter og næringsdrivende. Vi er stolte av boområdet, vi bruker ressurser på vedlikehold, utvikler området, pynter med busker,blomster, benker og legger til rette  badetrapper med dusjer (for alle) 

På Kilen brygge er det tilgang for alle, det er åpent mot sjøen, mulighet for å bade, fortøye båten, besøke restauranter, fiske fra bryggene, sette seg ned på en benk for en prat eller nyte solnedgangen. For meg er det underlig at det kommer påstander om at det ikke er aktivitet her, at området ikke er attraktivt. Vi som har hjemmene våre og ferdes her har en helt annen opplevelse. Har forståelse for at ønsker og muligheter om å bygge og bo er veldig forskjellig hos innbyggere i Sandefjord, men ofte er det en god strategi å fremsnakke byen vår, i stede for å snakke områder og byen ned.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken