SIAN står for mangfold

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ansvarlig redaktør Steinar Ulrichsen skriver i Sandefjords blad lørdag 27/4-19 at i dag kan vi gjøre noe enda lurere enn å snu ryggen til intoleranse og hat.

DEL

LeserbrevHan følger opp senere i artikkelen med å skrive om Sandefjord og mangfoldet med mer enn 100 forskjellige nasjonaliteter i Sandefjord by. 

Det er jo suverent at det bor så mange nasjonaliteter i byen vår. Det er også suverent at Sandefjord by med ansvarlig redaktør i Sandefjords blad går foran med et godt eksempel, men det som ikke er suverent er at redaktøren ikke har satt seg inn i hva SIAN står for.

LES HVA STEINAR ULRICHSEN SKRIVER HER: Vi gjør noe som er lurere enn å snu ryggen til

Om folk hadde hørt etter, eller lest, eller hørt på hva som sies i de forskjellige appellene som ligger ute på YouTube når SIAN holder stand, ja da hadde de hørt at SIAN står for mangfold, men at de er imot ideologien islam. 

De ville også ha visst at noen av de som holder appeller for SIAN er forfulgte ex-muslimer. De er forfulgte fordi de er homofile, fordi de har mistet sin barnetro, eller fordi de er så modige at de snakker imot en ideologi de ikke lenger kan støtte av  etiske årsaker.

LES OGSÅ: Unge gutter kastet egg etter SIANs talere

Redaktør Steinar Ulrichsen skriver i sin leder som om SIAN er imot andre folkeslag. Det er de altså ikke.

Så tusen takk for at redaktøren går inn for ytringsfrihet og mangfold, og går inn for at det ikke skal stille folk på torget som ikke har lyst til å la andre komme til orde. Sist SIAN hadde stand forsøkte de å holde minutters stillhet for de muslimske ofrene for terroren på New Zealand. Ikke en gang det ble respektert av tilhørerne som demonstrerte mangel på respekt for solidaritet for ofrene.

Ja til mangfold og ja til ytringsfrihet. Og, les og lær før vi stempler andre mennesker med både den ene og den andre merkelappen.

ANDRE MENINGER:

Var det riktig å nevne Hitler?

Vi har jo en plan, Sandefjord!

Derfor deltok jeg ikke på folkemøtet 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags