Midtåsen – ikke lenger for alle?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Jeg er veldig glad i Midtåsen, og elsker å gå tur der.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I dag fikk jeg endelig overtalt mannen min til å bli med, han sitter vanligvis hjemme fordi han har veldig vondt for å gå, og bruker krykker.

«Men på Midtåsen er det fint» skrøt jeg «der kan du bare gå rundt huset og ut på terrassen, så får du se den flotte utsikten!» Men hva skjedde da vi kom dit? Både gårdsplassen og terrassen var stengt for vanlige folk. «Ingen adgang. Gå rundt» sto det på et skilt. Utleid til Historiske Hoteller, visstnok. Jeg snek meg utenom sperringen og kikket likevel ut på terrassen, der var det helt tomt. «Ikke sitt på møblene, de er private» var det neste som møtte meg.

Vel, jeg kan gå rundt, og jeg må ikke sitte på terrassen, i hvert fall ikke på møblene. Men for mannen min ble omveien en uoverstigelig hindring, og vi måtte reise hjem med uforrettet sak.

Dette var veldig trist, synes jeg. Jeg forstår at man stenger gårdsplassen og terrassen ved private arrangementer, men ikke når det ikke foregår noe der! Skulle ikke Midtåsen være for alle? Hvorfor er den eneste adgangen til panoramaet over Sandefjord stengt for bevegelseshemmede?

ANDRE MENINGER:

Carlsen-kvartalet må ikke bli en ny Kilen brygge

SIAN står for mangfold

Hjelper dette på tilstanden i fjorden? 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken