Pinlig for Sandefjord by

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er flott at vi kan bruke ytringsfriheten, både store og små. På torvet lørdag 27/4-19 ble det holdt apeller vel verdt å lytte til, og jeg vil oppmuntre alle fra Sandefjord å gå inn på YouTube og søke på SIAN Sandefjord. 

DEL

LeserbrevVi fikk også demonstrert ytringsfrihet på et særs lavt nivå. Rødt og AUF gaulet og bar seg med ryggen til. De var ikke opptatt av å lytte, og de var ikke interessert i å la SIAN bruke ytringsfriheten sin. Si meg en ting, er AUF og Rødt imot ytringsfrihet? Representanter for de som sto og hylte med ryggen til gjennomførte faktisk forbud for folk fra SIAN å handle mat på MCDonalds på Fokserød etter stand på torvet. Hva slags oppførsel er det?

Det var også ungdom som hylte og bar seg og kastet egg på de som holdt taler. Hvor har disse ungdommene lært en slik oppførsel? Er disse representantene for Sandefjord by verdige representanter for byen vår? Hylingen og banningen og rop om «vokt deg», hvor kommer slikt fra når det kommer fra munnen til de yngste ungdommene?

Hat framdyrkes når det kastes egg og hyles rasist. For meg som bestemor ser det ut til at ordet rasist er blitt et mantra, uansett om det har rot i virkeligheten eller ikke. Det hadde vært flott om Sandefjord Blad hadde tatt ordet «rasist» opp til seriøs diskusjon, for slik som det brukes nå mister det sin betydning.

Skam på Rødt, skam på AUF og skam på Sandefjord by som tillater at det framdyrkes hat under falsk flagg. Det falske rasismeflagget.


Inger Synnøvedatter

Bestemor

Sandefjord

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags