Flinke folk i Sandefjord!

Av

I fire år har jeg hatt gleden av å være folkevalgt i det jeg mener er Norges flotteste kommune! En kommune som har det meste man kan ønske seg.

DEL

LeserbrevVi har flinke folk overalt som gjør det de kan for å gjøre hver dag litt bedre.

I fire år har jeg sett ansatte i kommunen som jobber hardt hver dag for at vi skal få en bedre hverdag, enten om det er for våre barn, eldre eller syke.

Jeg har fått møte fantastiske mennesker rundt omkring i kommunen som ønsker å skape nye arbeidsplasser og jobber hardt for få gjennomført sin ide som igjen vil skape arbeidsplasser til oss andre. Nye private initiativ dukker til stadighet opp i byen vår og det er lov til å lykkes her hos oss.

Frivilligheten i Sandefjord er helt fabelaktig! Folk, gamle og unge, stiller opp for sitt lag eller forening og skaper trivsel, inkludering og samhold. Jeg blir like glad hver gang man kan se det mangfoldet som viser seg under Borgertoget på selveste 17. mai. I tillegg har jeg i løpet av disse årene fått møte flinke folk fra andre politiske partier som har det samme målet som oss i Høyre, skape et enda bedre Sandefjord for byens innbyggere. Vi er bare ikke helt enige om veien til målet, men sånn skal det jo være.

Men man kommer ikke videre ved å se seg tilbake. Vi må jobbe målrettet og derfor mener jeg en stemme til Høyre er det rette for Sandefjord når man skal stemme ved årets kommunevalg. En stemme til Høyre gir deg en god skole slik at våre barn er klare til å ta over ansvaret når den tid kommer, flere omsorgsboliger, utbedring av bredbåndsdekningen i hele kommunen, en bærekraftig kommune økonomi og vi skal fortsette å jobbe for å tilrettelegge for idrett, kultur og frivilligheten. Kanskje ikke de mest spennende valgløftene men løfter du kan stole på.

Når man leser Høyres program ser man gjennomføringskraften vi og våre samarbeidspartier har hatt de siste årene. Vi er stolte av det som er levert til kommunen vår og vi garanterer at vi vil fortsette å levere gode tjenester, også de neste fire årene, men for å gjøre det trenger vi din stemme. Jeg håper på fire nye år hvor jeg kan få være folkevalgt i Sandefjord kommune og hvor Høyre fortsetter å gi innbyggerne en forutsigbarhet i hverdagen og hvor private initiativ fortsatt har lov til å lykkes. Bruk stemmeretten.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags