Hvem skal få en plass i kommunestyret i Sandefjord?

fritid

fritid Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det kan dere som bor i Sandefjord være med på å bestemme. Nå ligger alle program og lister ute i noen få dager til, bruk muligheten du har til å stemme på det partiet og de personer du mener vil gjøre en god jobb som folkevalgt i neste periode.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.En ting er helt sikkert; du finner nok ikke et partiprogram som er enig med deg i alt, du må se etter retningen og hovedprinsippene i programmet og se om de passer inn med dine samfunnsinteresser, meninger og verdier.
Høyres politikk bygger på prinsippet om frihet under ansvar. Frihet inspirerer mennesker til å strekke seg lenger, og utløser skaperkraft i samfunnet. Derfor er det viktig at samfunnet ikke unødig regulerer og begrenser enkeltmenneskets frihet. Det offentlige kan ikke gjøre alt og fremtiden krever offentlig/privat/ideelle organisasjoners samarbeid. Den nye normalen er en miks av gode krefter som kan samarbeide, lære av hverandre, utvikle og finne gode løsninger sammen. Målet må være å levere resultater til en god pris og god kvalitet.


• Høyre vil ikke legge samfunnet «i rør», men utvikle samfunnet i takt med den tiden vi lever i.
• Høyre vil likestille eldre og ung omsorg
• Høyre vil være en del av en verdiskapning som er bærekraftig og som neste generasjon skal ha glede av.
• Høyre vil bidra til at næringslivet som motor for en mer klimavennlig kommune
Det er mye mer, som du kan lese i vårt program. Jeg trives i Sandefjord, jeg tror på Høyre som mitt parti og jeg mener at vår ordførerkandidat er den beste borgermesteren. Frihet til å velge, mangfold/inkludering og muligheter for alle er viktige verdier for Høyre og meg som politikker. Ta dere tid til å lese Høyres program, les om delegatene, spør de ut på Høyres stand frem til valgdagen 9. september. Når du har bestemt deg legger du partiets liste i urnen. Men ikke uten at du har satt et kryss foran den/de som du mener skal ha en plass i kommunestyret. På side to på listen kan du skrive opp et navn fra en annen liste/parti, dersom du ønsker den personen i kommunestyret, men ikke vil stemme på partiet personen tilhører.

En såkalt «slenger» Mange spør meg om de kan stryke en kandidat, - det kan du IKKE gjøre. Kun et kryss foran navn for de/den du ønsker å være med å sikre en plass. Som helsepolitikker vet jeg at helse og omsorg opptar folk mer enn noen annet, så dersom jeg får tillitt og får en fortsatt plass i kommunestyre skal jeg bidra til at pasienten og brukeren er i sentrum, ikke systemet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags