Her er annen side av saken om plakatene i blomsterbedet

Av

Barn over hele Sandefjord streiker for en god sak og alt dere gjør er å lage drama ut av ikke noe. 

DEL

LeserbrevDere la ut at etter streiken i dag (fredag 22. mars) så hadde folk satt igjen plakatene sine i et blomsterbed utenfor rådhuset, og det var forferdelig siden det var jo miljøstreik.

Men elevene satte nok plakatene igjen for å vekke oppmerksomhet hos politikerne og mennesker generelt!

De satte de nok igjen med en god intensjon!

LES SAKEN HER: Slik så det ut etter miljøprotesten: – Trist, for det var en god sak

Det at de stiller opp for å streike for klimaet viser ikke at «de bare gjør det for å slippe skolen», nei, det viser derimot at det faktisk finnes en generasjon som vil gjøre en forandring!

Plakatene som ble satt igjen kan også være et symbol på at det nå er politikerne og de tidligere generasjonene som er nødt til å begynne å rydde opp i rotet sitt! Kanskje kan de starte med å rydde opp plakatene til de elevene med vanvittig pågangsmot! Skal planeten klare seg, må faktisk den nåværende generasjonen og de neste generasjonene slutt å snakke og begynne å gjøre noe! Den nåværende generasjonen har vært med på å skape et enormt rot, og de er nødt til å begynne å rydde opp! 
 

Dere er kanskje uenig med alt jeg skriver her, men dette er bare fakta.

TIL INFO: Sandefjords Blad har godtatt anonymitet på dette leserbrevet ut fra følgende vurdering: Det er uten personangrep og det er skrevet av barn (jeg vet hvem de er, men har lovet anonymitet). Jeg henstiller derfor også til at personer som ønsker å kommentere leserbrevet, her eller andre steder, om å utvise saklighet og hensyn. Med vennlig hilsen Steinar Ulrichsen – ansvarlig redaktør og daglig leder i Sandefjords Blad.

LES OGSÅ:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags