Huff Sandefjord! Huff!

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Parkeringstillatelse er ikke det enkleste å få i Sandefjord. 

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Etter at undertegnede søkte om parkeringsoblat for en eldre herre med noe handicap (og da uansett nok til å få et oblat til parkering) for å komme seg til og fra Sandefjords servicetilbud, viste det seg at dette ikke var helt enkelt.

«Selvfølgelig» ble søknaden avslått av kommunen, med en 14 dagers svarfrist. Etter å ha sendt brev tilbake og klaget inn dette, viser det seg at kommunen har kun tre måneder på å besvare dette.

Når endelig svar på mottak av anken kom, viser det seg at det involverer personer med lønn på 400.000-500.00 kroner å saksbehandle dette; Parkeringsovervåkingens kommunaltekniske seksjon sender dette til klargjøring i politisk sekretariat, som klargjør til klagenemnda, som igjen sender dette til advokat og rådmannen innstiller til kommunens klagenemnd.

For en vanlig mann i gata (undertegnede) virker det helt utrolig at så mange skal involveres i avgjørelsen for å få et parkeringsoblat, men hipp hurra – snart er det gått tre måneder, og saken kommer til en slutt.

God helg og ha en fin OL -uke!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.