Hva skjer i Norge? Hvorfor går vi til valg?

Av

Fikk hjemmesitterene, de som ikke går til valgurnene rett. Siterer noen jeg snakket med som valgte å ikke stemme ved siste Stortingsvalg. Det hjelper ikke allikevel. De sentrale politikerne forhandler og gjør som de vil. Jammen fikk de rett, skremmende!

DEL

MeningerAS Norge, nå trengs det en opprydning rundt vårt demokrati.

Rund i landet, i de ulike kommunestyrer sitter det et mindretall fra V OG KrF Nå har de en gjeng med statsråder sammen med Høyere i Oslo. Jeg spør meg selv, hvordan kan dette være mulig, men jeg finner ikke svar. Nå synes jeg tiden er inne for å ta debatten. Jeg tror ikke fakler foran Stortinget eller rundt om i landet hjelper så mye. Nå er jeg klar, til og med for det om det blir nødvendig.

For eksempel Knut Arild Hareide som for vel ett år siden prøvde med alle sine «makter» å ødelegge for et storting- og regjeringssamarbeid. Da ville han gjerne samarbeide med den sosialistiske fløyen. Deretter forlot han regjeringen, fordi han ikke kunne håndtere og kommunisere med FrP. Jeg under meg også her. Er dette en typisk kirkens mann, som ikke kan samarbeide med ulike folk med andre meninger, enn det han selv har. Av den grunn spør jeg: Passer Knut Arild Hareide da, som en toppolitiker her i landet? Det er vel bare Erna Solberg som kan svare på det?

Dette kan store deler av befolkningen rett og slett ikke finne seg i. Akkurat nå, er det de med minst stemmer, som bestemmer i Norge sammen med Høyre, samt at Hareide er tilbake på plass, så utrolig frekt spør noen meg. Er dette et demokrati som virker? Håper debatten og fornuftige løsninger for demokrati, ytringsfrihet og valg blir satt på dagsorden. Så fort som overhodet mulig.

LES OGSÅ:

Det Emilie gjør her, krever mot og må tas alvorlig

SV krever satsing på psykisk hele og tiltak mot selvmord

Vi boikotter ikke Oslofjord Arena


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags