Valgkamp-kickoff

Valgkamp

Valgkamp Foto:

Av
DEL

LeserbrevRødt Sandefjord skal på lørdagen samles for å snakke valgkamp. Vi ønsker alle medlemmer og valgkamp-frivillige, men også personer som vurderer å bli medlem eller kunne tenke seg å bli valgkamp-frivillig, velkommen.

I denne forbindelse kan man spørre seg hvorfor Rødts stemme er viktig i samfunnsdebatten, hvorfor vi stiller liste i kommunevalget og hvorfor vi har opplevd stort vekst rundt om i landet, deriblant Sandefjord.

Generasjonen som vokser opp i dag kan bli den første på over 100 år som får det mindre trygt enn foreldrene sine. Denne utviklingen har pågått siden 80-tallet og de fleste partiene virker totalt handlingslammet og ute av stand til å snu trenden. Høyresiden kan ikke gjøre endringer uten å bryte drastisk med egen ideologi, for det er liberaliseringen av markedene som har drevet fram denne ulikheten.

Høyre, FrP og andre liberalistiske partier mener at løsningen på samtlige samfunnsproblemer er å liberalisere mer, altså å drive enda mer med politikken som har vært så mislykket for de svakeste i samfunnet.

Hvis du også føler at det er noe grunnleggende galt med hvordan vi organiserer samfunnet. At det er forkastelig at de 10 prosent med høyest lønn i Norge har fått en reallønnsvekst på 15 prosent det siste tiåret, mens de 10 prosent med lavest lønn stått på stedet hvil.

Og dette samtidig som Norge har lavere formuesskatt enn de fleste vestlige land. Og samtidig som stadig flere barn vokser opp i fattigdom. At det har blitt vanskeligere å nå toppen uten å selv ha rike foreldre. Og at miljøet altfor ofte kommer tapende ut mot en evig jakt etter økonomisk gevinst. Hvis du ønsker mer rettigheter framfor krav om å være «fleksibel», hvis du mener at alle jobber bidrar til fellesskapet og bør verdsettes likere.

Så kanskje du er litt «rødere» enn du trodde?

Utviklingen som den er nå er dømt til å ødelegge for seg selv og ødelegge en god del menneskers liv på veien. Rødt ønsker å utvikle en samfunnsmodell som mer rettferdig og bærekraftig. Det er mulig å skape et vendepunkt. Rødt har vist seg som en klar motstemme mot regjeringens sentralisering og liberaliserings mani, dette vil Rødt her i Sandefjord også gjøre. Derfor vil vi oppfordre alle til å stemme på en utfordrer.

Stem Rødt ved kommunevalget til høsten!

Valgkamp-kickoff gjennomføres på Idrettens Hus, Stadionveien 5, 3214 Sandefjord. Lørdag 15. Juni, kl. 13:00 – 16:00.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags