Hvor var du da SF berget plassen i Eliteserien?

Foto:

Av
DEL

LeserbrevDet er spørsmålet jeg ønsker å kunne stille etter sesongen er over.

Etter de siste leserbrevene har jeg blitt inspirert til å endelig skrive litt selv. Det er mange temaer som er aktuelle når man ønsker å skrive om SF, men jeg har valgt å skrive om én ting:

Lidenskap. Lidenskap i 90 minutter pluss tillegg!

Etter en forferdelig start på sesongen med elendige resultater, mange diskusjoner og til tider negativ omtale står vi nå foran en utrolig mulighet. SF kan spille i Eliteserien 2019.

En mulighet som ingen i hele landet trodde vi ville være i nærheten av, fra før sesongen til kun noen kamper siden var vi helt fortapt i andre sine øyne.

Vi så potensialet allerede etter at Ludde og Shaun tok over etter noen få kamper. Vi spilte bedre, og vi hadde fortjent flere poeng enn vi ble stående igjen med. Det potensialet ble enda større etter at Marti og Jordi kom inn og gjorde flere endringer. Vi spiller bra fotball, og nå har vi vunnet for andre gang i år, i tillegg til å ha gått to kamper uten å tape.

Men det er nå det virkelig gjelder. Det er nå vi må mobilisere som aldri før!

Det er nå, når vi går det som potensielt er tre skjebnekamper i møte, at vi ALLE skal vise at Sandefjord Fotball og Sandefjord by fortjener så mye mer enn vi har fått så langt. Både i form av poeng og tabellplassering, men også den annerkjennelsen og respekten vi fortjener av andre i fotball-Norge.

Men hvordan skal vi klare dette?

Hva om vi nå bestemmer oss for å legge bort mye av det som har preget klubben og supportermiljøet så langt i år. Vi har flere måneder på oss til å diskutere og bli enige etter 24. november.

Guttane trenger oss NÅ! Og de trenger oss ALLE!

La oss fremsnakke laget til alle vi møter. Overbevise en, to eller tre om at hvis det er en kamp de skal se i år, så er det SF mot Lillestrøm, førstkommende søndag klokken 1800. La dem se lidenskapen i øynene deres når dere snakker med dem om det som skal skje.

Laget og trenerne trenger å se at hele Sandefjord by er med dem i krigen. Vi skal stå sammen med dem, side om side, klare til kamp.

La oss inngå en avtale, her og nå, at ingen av oss går hjem fra kampen til søndag med stemmen i behold. Alle sammen, uansett om du står på Blå Sone, sitter på en av langsidene eller om du er på VIP-en, vi skal alle være hes i stemmen på mandag!

100% lidenskap i 90 minutter pluss tillegg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags