Sammen for Sandefjord. Hei på Guttane!

Flagg Sandefjord Fotball

Flagg Sandefjord Fotball Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevTenk dere hvor nydelig det hadde vært om alle kunne stå på stadion og sammen heie for Guttane. Uansett grupperinger, alder eller meninger man måtte ha om hverandre.

Fotball er for meg en sport jeg bruker mye tid på, og tro meg: Jeg har hatt gleder og sorger med fotball. Lagt meg kl 19.00 for å stå opp kl 03.00 for å se fotball og sett landslaget til Chile vinne Copa de America mens jeg sto alene i stua og grein av glede kl 05.00 på morgen. Har også sittet i sorg og sett Atletico Madrid tape finale mot Real Madrid.

Vi forteller våre barn at vi må være venner sjøl om dem ikke liker den gutten eller jenta. Vi inviterer barn som er utenfor vennegjengen for å inkludere alle.

Hva skjer når vi blir voksne, eller gjelder dette kun for våre barn?

Man er og kommer aldri til å bli enige om alt, men én ting mener jeg at alle skal være enige om: SAMMEN FOR SANDEFJORD

Sammen for Sandefjord betyr for meg at alle jobber for ett mål. Guttane som trenger at vi heier dem fram. Mulig ikke alle er enig med klubben eller styret, men ikke glem at vi alle er mennesker og har følelser, også spillerne som har opplevd motgang over flere kamper.

De trenger at vi er positive, lager lyd på stadion og synger på de kampene som er igjen av sesongen. Da vil de kunne hente fram mer av det bra spillet vi har sett før, som resulterer i mål. Mål som vi trenger for å få poeng som vi uten tvil må ha.

Mitt ønske til alle som leser dette, er at man tenker litt på hva vi har lært på skolen som barn, om at alle skal være venner. De 90 minutter som kampen varer, håper jeg at vi alle kan synge og heie fram Sandefjord Fotball, så vil vi få mer magiske øyeblikk på banen.

Søndag så må vi fylle stadion, synge og heie fram Guttane som trenger oss som den 12. mann. Legg alle negative tanker og uenigheter igjen hjemme og kom på stadion for å heie fram Guttane.

På blå sone kan alle som er medlem i Blåhvalane eller Sandefjord Fotball stå, så håper vi at vi får fylt opp blå sone på søndag.

Inviterer også sponsorene å ta turen til blå sone.

SAMMEN FOR SANDEFJORD!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags