Jeg er absolutt ikke interessert i fotball, og har overhodet ikke greie på det, heller. Det eneste jeg vet, er at jeg har aldri kjent noen som spiller på SF, men ledere og supportere kjenner jeg flere av.

Dette er utrolig dyktige og driftige folk, som det står respekt av (slike folk trenger samfunnet).

Men det jeg ser, er det jeg fryktet, og det er at ingen av spillerne er fra Sandefjord, og faktisk så er 10 av 21 spillere fra utlandet!

Kun 1 av 4 trenere er fra Sandefjord. Altså 1 av 25 mann i den aktive delen av SF er fra Sandefjord.

Siden jeg (personlig) ikke har noen glede eller nytte av SF, og det heller ikke skaper spillerglede eller arbeidsplasser for lokale spillere (ja, sikkert noen juniorer) så håper jeg inderlig ikke at mine skattepenger eller andre penger går til SF (er tribunene fulle på lørdager...).

Går det skattepenger til SF, så håper jeg inderlig at tilsvarende summer går til den lokale motorsporten, flyklubben og andre oversette lokale klubber og foreninger.

Jeg vet at det er utrolig mange som har glede og sikkert nytte av SF, men jeg synes det er trist å se at det er økonomien som bestemme hvor dyre spillere og trenere man har råd til som gir resultater, og ikke hvor dyktige folk man klarer å oppfostre (kortreist).

Er ikke dette en ond sirkel hvor det fort blir blir dyrere og dyrere og til slutt kollaps...?

Som sagt - jeg har ikke greie på fotball, men hadde jo vært hyggelig å sett noen lokale navn på lista, da.