Sammen for Sandefjord

Av
DEL

LeserbrevFotballen er rund og ruller noen ganger i retninger som ikke er helt målgivende.
I disse dager har Sandefjord Fotball kunngjort at klubben sliter med røde tall, og at klubbens handlefrihet er nokså begrenset. For trofaste tribuneslitere er det lett å forstå at kronene ikke akkurat renner inn i klubbkassa. Glisne tribuner er den rammen som skal motivere fotballspillerne til å gjøre sitt ytterste, samtidig som manglende tilskuertall er en vesentlig del av årsaken til klubbens røde tall.
I hopetall sitter vi foran TV-skjermen og heier på laget vårt, samtidig som klubben har problemer med å få endene til å møtes.

Søndag kl. 1500 skal SF møte HamKam på Komplett Arena. HamKam som i forrige omgang slo Start 4–0 og dermed var en bidragsyter til at SF inntok den viktige 2.-plassen på tabellen. Plassen som sikrer direkte opprykk til Eliteserien.

Ved å se fotball «live» på Komplett, bidrar vi sandefjordinger (og alle andre som ønsker å stille opp) både med at klubbens økonomi bedrer seg, samt at fotballaget føler «trøkket» av stemningen i ryggen.
Kort sagt en «vinn-vinn» situasjon for alle med hjerte for Sandefjord!

Jeg utfordrer herved byens samlende talerør Sandefjords Blad til å bidra med å samle flest mulig fotballelskere på Komplett kommende søndag.
Denne gangen er «Sammen for Sandefjord» ment på alvor! Er man patriot, så er man patriot!!
Tar avisen utfordringen på strak arm? Det skal bare noen skriblerier til ...

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags