Nytt bussrutesystem i Andebu

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Sak om endring av bussrutesystem i Andebu kommune:

DEL

LeserbrevVi vil endre bussrutesystemet i Andebu fordi, vi synes det er for dårlig.

-Bussene går bare hver 2 time.

-Det går ikke busser på søndager

-Buss prisen koster alt for mye, den burde bli halvert mener vi.

Vi har pratet med flere personer, og de er enige med oss. En av de personene vi har pratet med, er selveste Helge Myrseth som er leder i Miljø Partiet De Grønne i Vestfold. Han sa at han var helt enig med oss, og at han gjerne ville hjelpe oss med å forandre dette. Mange av elveene vi har pratet med, er også helt enige i dette.

En av de største grunnene til at vi vil endre denne saken, er på grunn av det nye fraværsreglemanget. Det fungerer slik at hvis du er borte eller syk i mer enn 10 prosent i et skolefag, får du ikke karakter i dette faget. Så for eksempel hvis du har en dobbel time av et fag, så ligger du veldig dårlig an til å få en karakter i dette faget. Siden bussene bare går hver annen time, har vi bare en buss som vi må rekke for å komme tidsnok til skolen, og ikke får fravær. Dette betyr hvis vi ikke rekker bussen om morgen flere ganger, så får vi karakter. Hvis det hadde gått to busser om morgenen, hadde vi hatt mye bedre muligheter til å komme på skolen. For eksempel hvis en av bussene hadde gått tidlig om morgen slik den gjør nå. Og en som hadde gått litt senere for eksempel 07:30.

Dette gjelder ikke bare Sandefjord videregående skole. Det gjelder alle de andre skolene også, for eksempel Re eller Grevskogen Vgs.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags