Norges største videregående skole er for liten

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.
Sandefjord videregående skole har fått flere hundre millioner til å pusse opp skolen. Likevel blir et større forum nedprioritert. Vi tenker dette er veldig trist, med tanke på at skolen er fullt klar over at dette har vært et stort problem over lengre tid. Å ha et sosialt sted å være hjelper både for konsentrasjonen og er noe av det viktigste for å komme seg gjennom en skoledag.

Forumet er kanskje den viktigste møteplassen på en skole. Likevel er møteplassen på Norges største videregående skole for liten. Forstørring av forum er en sak som har blitt tatt opp flere ganger i løpet av de siste årene, men som aldri har blitt iverksatt. Noe av det viktigste for å gjennomføre videregående skole er å ha det bra på skolen. Det er viktig å ha et sted man kan føle seg velkommen til og bli inkludert i.

Skolens visjon er at kunnskap og trivsel skaper din framtid. For å skape denne fremtiden må vi ta til oss kunnskap og trives på skolen. Dette er vanskelig når et flertall på skolen velger bort matpakken fordi det ikke er plass. Om skolen ønsker fokuserte elever burde forum bygges ut. Ettersom dette ikke har skjedd er det trangt og krangel om plassene. Dette har videre ført til både slåsskamper, matkriger og utestenging. Med en større møteplass vil vi unngå dette problemet. Noe som skolen igjen er fullt klar over.

Ettersom skolen har fått flere millioner til oppusning synes vi det er vanskelig å forstå hvorfor forum blir nedprioritert. Vi ber ikke om nye moderne ting, vi ber om et sted hvor alle har muligheten til å spise og kan føle seg inkludert.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken