Sandefjordinger fortjener ikke et lag i Eliteserien

Av

Sandefjord Fotball er Vestfolds beste fotballklubb, topp 16 i Norge og et fyrtårn for rekruttering blant de unge.

DEL

LeserbrevDen burde i hvert fall være det. Nå har Sandar akkurat arrangert den nest største fotballturneringen i Norge, men hva er det egentlig Sandefjordinger forteller bredden i Vestfold?

Jeg får stadig høre hvor elendig Sandefjord Fotball er og at de ikke fortjener å være i toppen. Mange ler hånlig i samtaler hvor klubben blir nevnt. Det virker som om Sandefjordinger ser på Sandefjord Fotball som den stygge andungen i byen.

Jeg forstår det ikke. Hvor kommer denne negativiteten fra? Hva betyr det for rekrutteringen på sikt? Ønsker vi ikke et lag i toppsjiktet som trekker folk fra hele landet til byen vår og som barn og unge ønsker å spille for når de blir modne nok?

LES OGSÅ: SF-treneren etter seieren: – Det har ikke vært lett!

Det har foregått mye rart i «styre og stell» på Komplett Arena. Intriger hos Blåhvalane har heller ikke hjulpet på omdømme. Hva som skal til for å snu denne overveldende bølgen av nedsettende gloser er vanskelig å si. En ting er i hvert fall sikkert: Sandefjord kommer aldri til å få etablert seg i Eliteserien hvis du, du og du skal fortsette å snakke ned Guttane ved enhver anledning.

Andreas Ramstad

Liker fotball

Sandefjord

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags