Vi vil ha våre lærere tilbake!

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Som student på Skagerak International School kjenner jeg at jeg blir litt provosert av det at partene ikke engang har møttes i dialog.

DEL

LeserbrevJeg forstår at dette går langt over mitt hode, og at det er komplekse, store og byråkratiske uenigheter involvert. Men for oss på første året i Diploma -studiet virker saken ganske enkel. For hver dag som går, mister vi tid til å gå gjennom det som er et allerede langt og vanskelig pensum, og deretter mister vi tid til å øve for eksamen neste år.

Vi elever samles i grupper, og vi leser så mye vi forstår, men det er sant det som har blitt sagt før; det er ingen erstatning for lærerne. Vi vil bare ha lærerne våre tilbake!

Og så vil vi at disse lærerne skal føle seg trygge og respekterte i sine jobber. Vi vil at de skal føle seg verdsatt og se en framtid i den posisjonen de har. Dette vil føre til bedre læringsmiljø på lang sikt.

Så ja, det er kanskje ikke verdens undergang at jeg må sitte å lese for en kjemi røve hver dag, som jeg aldri vet når kommer. Men jeg har, i likhet med mange andre studenter, planer om å søke på krevende studier fra høsten av, og jeg vil gjerne ha noen karakterer å søke med, som reflekterer det harde arbeidet klassen og lærerne har investert inn i år.

Det er min fremtid som er usikker, og jeg vil gjerne ha den trygt tilbake!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags