Senterpartiet er klare til å ta ansvar!

Av
DEL

LeserbrevDet er ingen tvil om at det blir et spennende lokalvalg i år. Med velgere fra tidligere Andebu og Stokke kan maktbalansen i kommunestyret endres – men det vet vi ikke før valglokalet er stengt på mandag.

Uansett er Senterpartiet beredt til å ta ansvar. Vi har 19 engasjerte personer på lista vår, i alle aldere, og jevnt fordelt utover hele storkommunen. Men det er du som skal avgi din stemme som avgjør hvor mange av våre toppmotiverte kandidater som skal få plass i «styre og stell» de neste fire årene. Dess flere kandidater vi får inn, jo sterkere blir vi, og større gjennomslag får vi for den gode politikken vi i Senterpartiet står for. Vi har en helhetlig politikk nær folk i hele Sandefjord!

Tidligere Andebuordfører, Bjarne Sommerstad, er vår ordførerkandidat. Vi vet fra tidligere at han er godt egnet til ordføreroppgaven. Men så skal vi vel være såpass realistiske at vi innser at vi må gjøre et brakvalg før Bjarne kan ikle seg ordførerkjedet i Sandefjord. Men posisjonen som varaordfører er mulig – hvis velgerne vil. Ekstra kryss på vår liste, og slengere på andres lister styrker Bjarnes muligheter.

Uansett, bruk stemmeretten din – og godt valg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags