Flyplassens drop-off og pick-up av passasjerer

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevLeser i en artikkel i avisen at de nå har stengt flyplassens område for å hente og slippe av passasjerer. Regner med at det har vært misbruk av området av de besøkende som da har stått lenger enn det som er tiltenkt, så det er forståelig at en eller annen endring må til.

Men  det reiser likevel noen spørsmål til ledelsen på flyplassen om det innførte nye systemet er helt gjennomtenkt i forhold til eldre og bevegelseshemmede reisende, for ikke å snakke om småbarnsfamilier. Det blir jo «glimrende» når vinteren kommer med snø og glatte veistier mellom busser, taxi og poolbusser.

Familier med bagasje og små barn skal komme seg inn på terminalen, etter å ha blitt sluppet av på den andre siden av plassen, for ikke å snakke om eldre og uføre, som da skal snike seg ned til terminalen med bagasje. Eller er det slik at flyplassen ikke ønsker slike reisende lenger herfra? Som sagt ikke spesielt gjennomtenkt foreløpig.

Dette er rimelig kortenkt av administrasjonen på flyplassen, vil jeg si. Håper det kommer en endring i tilretteleggingen for drop-off og pick-up, som er nærmere inngangen til terminalen enn det den er pr dags dato, og det før vinteren banker på med masse snø.

Ellers så bør de stille opp med folk til å være behjelpelige overfor dem som trenger det i forhold til småbarnsfamilier, gamle og uføre. En kommentar eller tilbakemelding fra administrasjonen på flyplassen kunne vært nyttig å lese av byens innbyggere.

Eller har de ikke noe svar?!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags