Treningsklinikken: Avisa blåser opp forhold som er avklart forlengst

Av

Det er uforståelig for oss hvorfor det er så viktig for lokalavisa å mistenkeliggjøre vårt initiativ for å kunne tilby pasientene trening som medisin og  et fullverdig alternativ til piller.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Spesielt uforståelig når avisa i tillegg nekter å komme til Evibase Treningsklinikk for å se hva vi gjør, tross gjentatte invitasjoner.

Hvor er balansen?

Avisa viser til sitt samfunnsansvar, og vi vil tro at det også gjelder å gi leserne balansert informasjon basert på at man har satt seg grundig inn i hva virksomheten gjør.

Dette er et faglig meget seriøst prosjekt. En treningsklinikk, ikke et treningssenter. Tilbudet er fullstendig avklart med kommunen.

Dialog med eksperter

Flere av Kommunens helse- og sosialpolitikere har vært her og er veldig positive. Klinikken er etablert i dialog med topp kompetanse innen trening som medisin ved NTNU. Vi har samtaler med Universitetet i Sørøst-Norge (USN) om praksisplasser for studenter, og jobber med et mulig forskningsprosjekt i samarbeid med USN.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken