Arbeiderpartiets svartmaling, valgpropaganda eller mangel på kunnskap

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Har lest meg gjennom en mengde leserbrev. Arbeiderpartiet får meg til å føle at jeg bor i en kommune der ingenting fungerer og må forandres.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Ta skolen. Hva er galt med å ta ansvaret for egen matpakke, hva er galt med karakterer så du vet at her gjør jeg det bra, her må jeg jobbe, hva er galt med lekser hjemme der en kan sitte i ro å jobbe på egenhånd. Alle unge jeg har snakket med ønsker dette. Skolen skal gi læring og mestring, den skal gi kunnskap til å mestre livet generelt og ikke minst i arbeidslivet senere. En slik skole ønsker Sandefjord FrP, vi ønsker også å utvide bruken av teknologi og digitale læringsverktøy. Målet er å gjøre skolen mer spennende og relevant, samt å gi barnet oppgaver som er tilpasset eget ferdighetsnivå slik at alle kan oppnå mestring og motivasjon. Noen barn sliter på forskjellige måter, som jeg tidligere har nevnt i leserbrev, blir dette tatt tak i på flere område, blant annet i barneskolen og videregående.


Sandefjord FrP mener at nasjonale prøver, karakterer og andre former for kartlegging er viktige verktøy som gjør at rektorer, lærere og skoleeiere til enhver tid er kjent med situasjonen på den enkelte skole. Da kan man sette inn nødvendige tiltak slik at alle elever lærer det de har krav på. Det må være full åpenhet slik at også foreldrene får tilgang til skolens kvalitet. Arbeiderpartiet vil fjerne dette verktøyet.

Barnehager, hva vil egentlig arbeiderpartiet, er de for private eller ikke? Hvorfor har størrelsen noe å si? Hva er problemet om flere private barnehager går inn i et konsern, skal disse vekk? Dette kan jo gi sparte midler i de administrative oppgavene, overskudd eller et bedre tilbud. Dette var jo noe av effekten sammenslåingen av 3 kommune skulle gi, så arbeiderpartiet må jo være for dette.


Retten til barnehageplass har blitt styrket med FrP i regjering. Men problemet vi har, er at barn født i september, oktober og november får barnehageplass den måneden de fyller år, resten har ikke krav på barnehageplass før i august. Dette er forskjellsbehandling, vi vil jobbe for et løpende opptak i barnehagene i Sandefjord kommune. Sandefjord FrP mener at et godt barnehagetilbud er det som er viktig, med god grunnbemanning og en stabil bemanningssituasjon, ikke hvem som leverer. Derfor vil vi legge til rette for etablering av barnehager opprettet og drevet av private organisasjoner, institusjoner og bedrifter. Se til at kommunens barnehager drives rasjonelt økonomisk og likestille offentlige og private barnehager. Det er gjort mye allerede, de private får nå samme tilskudd som de offentlige barnehagene har.
Etter å ha lest oppslaget til arbeiderpartiet med Hilde hoff Håkonsen er jeg bekymret. Her ligger det mye kostnader i stillinger div, hun får spørsmål, hvordan finansiere alt dette, her må det nok prioriteringer til sier hun, da er mitt spørsmål, hva skal prioriteres bort. Arbeiderpartiet sier de ikke skal ha eiendomsskatt, lurer nå litt jeg da.

 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags